Country

Vanaf €5.695,-

Een moderne keuken met toch een landelijke uitstraling. Het hout maakt de combinatie met de grijze tint van het kaderfront warm en sfeervol. De warm rode tint op de muur geeft de keuken nog een beetje een landelijk mediterrane look.

  • Grijs kaderfront
  • Kunststof werkblad houtlook
  • Prachtige landelijke schouw
  • Houten opbergplanken
Lotus Detail1
Comet Detail

ALL-IN PRIJZEN

Al onze prijzen zijn compleet. Wij leveren je altijd een volledige keuken, voorzien van standaard 5 topkwaliteit apparaten en voorzien van 5 jaar complete BSK Garantie. Alles voor één vaste aantrekkelijke prijs.

Detail2 Landelijk
Ratatouille

De hoofdingrediënten voor jouw droomkeuken bepaal je zelf

Je nieuwe keuken wordt standaard geleverd met een basis-apparatuurset, bestaande uit een afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Wil je meer comfort of andere mogelijkheden? Dat kan uiteraard! Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

bekijk de laatste apparatuurtrends

Afbeelding1 (1)
Afbeelding1

Inspiratie voor jouw landelijke interieur

Heerlijk ontspannen en gezellig samenzijn staan centraal in een landelijk interieur. Een zachte bank met grote kussens mag daarom niet ontbreken en ook een authentieke houten eettafel past goed bij deze woonstijl. Qua styling wordt er veel gewerkt met rotan elementen, kussens, kaarsen, lantaarns en (kunst)bloemen.

Landelijk Klassiek

Benieuwd naar het ontwerp van jouw droomkeuken

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken