ARTIC BLUE

Vanaf €8.495,-

Een lichte, vaak witte kleur als basis, omringd door arctische aquatinten. Spiegeling en optische illusies. Materialen als glas en chroom. Mooi detail; de korvenkasten hebben boven een greeplijst, maar onder niet (Tip-on) voor een strakkere look.

  • Hoogglans witte fronten
  • Kastenwand in zijdeglanslak
  • Kraanknoppen in het werkblad
  • Houtlook werkblad
01 Moderne Keuken Artic Blue Greeploos Ijs
01 Greeploze Keuken Artic Blue Hoogglanslak Ijs

ALL-IN PRIJZEN

Al onze prijzen zijn compleet. Wij leveren je altijd een volledige keuken, voorzien van standaard 5 topkwaliteit apparaten en voorzien van 5 jaar complete BSK Garantie. Alles voor één vaste aantrekkelijke prijs.

01 Moderne Keuken Artic Blue Ingefreesde Handgreep Ijs
Tortillas

De hoofdingrediënten voor jouw droomkeuken bepaal je zelf

Je nieuwe keuken wordt standaard geleverd met een basis-apparatuurset, bestaande uit een afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Wil je meer comfort of andere mogelijkheden? Dat kan uiteraard! Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

bekijk de laatste apparatuurtrends

Afbeelding1 (2)
Afbeelding3 (1)

Inspiratie voor jouw moderne interieur

Bij een moderne woonstijl wordt vaak gekozen voor de basiskleuren wit en zwart. Voor de balans zien we vaak een felle accentkleur terug, bv een gekleurde fauteuil of kleurrijk kunstwerk. Chroom, RVS, leer, glas en hoogglans lak zijn veelvoorkomende materialen in moderne interieurs en mooi te combineren met een groot tapijt of stoffen bank.

Modern

Benieuwd naar het ontwerp van jouw droomkeuken

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken