Integra

Vanaf €5.885,-

In deze populaire keuken vormt de mat grijze kleur de krachtige basis voor uw culinaire successen! De keuken oogt licht en ruimtelijk, heeft lekker veel kastjes en is ook nog eens heel goed betaalbaar! Van een grijze blik op het leven wordt niemand vrolijk. Maar van deze keuken wordt u dat wel.  

  • Mat grijze fronten
  • Ingefreesde greep
  • Losse apparatenwand
  • Leuk zithoekje
Integraleperlgrau Detail2
Integraleperlgrau Detail3

ALL-IN PRIJZEN

Al onze prijzen zijn compleet. Wij leveren je altijd een volledige keuken, voorzien van standaard 5 topkwaliteit apparaten en voorzien van 5 jaar complete BSK Garantie. Alles voor één vaste aantrekkelijke prijs.

Integraleperlgrau Detail1
Tortillas

De hoofdingrediënten voor jouw droomkeuken bepaal je zelf

Je nieuwe keuken wordt standaard geleverd met een basis-apparatuurset, bestaande uit een afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Wil je meer comfort of andere mogelijkheden? Dat kan uiteraard! Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

bekijk de laatste apparatuurtrends

Afbeelding1 (2)
Afbeelding3 (1)

Inspiratie voor jouw moderne interieur

Bij een moderne woonstijl wordt vaak gekozen voor de basiskleuren wit en zwart. Voor de balans zien we vaak een felle accentkleur terug, bv een gekleurde fauteuil of kleurrijk kunstwerk. Chroom, RVS, leer, glas en hoogglans lak zijn veelvoorkomende materialen in moderne interieurs en mooi te combineren met een groot tapijt of stoffen bank.

Modern

Benieuwd naar het ontwerp van jouw droomkeuken

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken