Comet

Vanaf €6.555,-

Het robuuste karakter van deze keuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen zoals het keukenfront in betonlook en het composieten werkblad. De strak witte kastenwand zorgt voor de finishing touch.

  • Betonlook front
  • Ingelegde RVS greeplijsten
  • Losse apparatenwand
  • Spoeleiland
Comet Spachtelbeton Detail3
Comet Spachtelbeton Detail1

ALL-IN PRIJZEN

Al onze prijzen zijn compleet. Wij leveren je altijd een volledige keuken, voorzien van standaard 5 topkwaliteit apparaten en voorzien van 5 jaar complete BSK Garantie. Alles voor één vaste aantrekkelijke prijs.

Comet Spachtelbeton Detail2
Hamburgers

De hoofdingrediënten voor jouw droomkeuken bepaal je zelf

Je nieuwe keuken wordt standaard geleverd met een basis-apparatuurset, bestaande uit een afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Wil je meer comfort of andere mogelijkheden? Dat kan uiteraard! Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

bekijk de laatste apparatuurtrends

Afbeelding1
Afbeelding3

Inspiratie voor jouw industriële interieur

De materialen die in een industrieel interieur gebruikt worden, zijn veelal onbewerkt. Denk hierbij aan (oude) metalen voorwerpen, bakstenen beton en verweerd hout. Je ziet vaak dat deze stijl gecombineerd wordt met vintage items, of een Scandinavische en moderne look. De keuze is aan jou!

VBW Pinterest Grote Ramen B

Benieuwd naar het ontwerp van jouw droomkeuken

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken