Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid

Geachte heer, mevrouw,

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Bij BSK Keukens staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en partners voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.

In onze showrooms:

Gezien het kleinschalige karakter van onze showrooms hebben we besloten open te blijven voor onze klanten. Uiteraard hebben we ons hier laten leiden door de regels van het RIVM. We kunnen werken op afstand garanderen en we zorgen ervoor dat er een beperkt aantal mensen in de winkel aanwezig is. Op koopavonden zijn wij geopend tot 20.00 uur (i.p.v. 21.00 uur).

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals deurklinken, toetsenborden, etc. meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet op het werk te verschijnen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Hoe gaat BSK Keukens om met het Covid-19 virus?

• Onze medewerkers geven u geen hand;
• We werken op gepaste afstand;
• We zorgen ervoor dat het aantal mensen in de winkel beperkt blijft;
• We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis;
• In onze winkels bieden we desinfecterende hand gel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat;
• We maken onze winkels extra vaak schoon.

Hoe kunt u ons helpen?

• Heeft u symptomen van verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts, dan vragen wij u onze showrooms (voor nu) niet te bezoeken.
• Om de getroffen maatregelen te kunnen waarborgen, vragen wij u zich bij binnenkomst in de showroom te melden bij de receptie, of om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen.
• Probeer in onze showrooms zoveel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) van eventuele andere klanten en ons personeel.

We vragen uw begrip voor de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van u vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus afremmen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Contact hiervoor kunt u opnemen met ons hoofdkantoor 0548-515055.

We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u nogmaals voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

BSK Keukens